Planering

Planering är halva resan enligt mig. Och en väldigt rolig del.

Där man försöker få ut det mesta möjliga av resan och boka det som bokas ska. Många personer jag träffat tycker av någon väldigt märklig anledning att sådant är trist. Jag förstår mig inte på dom. Finns det något roligare än att boka en flygbiljett till något ställe långt bort!?

I veckan anlände mina Trekking-kartor Över Patagonian South Icefield och Ushuaia Trekking som jag beställt ifrån England. Så jag vet vart jag vandrar i Patagonien och på Tierra Del Fuego, men framförallt för att hitta spännande platser.

Kan varmt rekommendera http://www.stanfords.co.uk/ för alla som vill ha kartor av olika slag till sin resa!

Återkommer senare med en mer detaljerad plan över min tid i Patagonien.

av travelante

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s